gurtni csere, redőny javítás

A gurtni a redőnyök legérzékenyebb pontja, cseréje adott időközönként elkerülhetetlen. Tudjon meg többet a témáról, és keressen minket a javításért!

Gurtni csere, az elkerülhetetlen meghibásodás

A redőny javítás során sokféle hibajelenséggel találkozhatnak a szakemberek, amelyek közül a leggyakoribbnak számít a gurtni meghibásodás vagy szakadás. Legyen szó belső, vagy felső tokos típusról, sajnos egy idő után számítani lehet arra, hogy a gurtni anyaga megadja magát.

gurtni kopó alkatrésznek számít az árnyékolóknál, természetes, ha adott időközönként cserére szorul. Az anyagnál körülbelül 6-10 éves élettartammal lehet számolni. Ezt akár meg is lehet hosszabbítani, ezért célszerű arra odafigyelni, hogy az ember hogyan és mennyiszer használja a redőnyeit.

Az évek során a gurtni bekoszolódhat, foszlásnak indulhatnak a szélei, és veszíthet a rugalmasságából. Amikor az árnyékoló leengedett állapotban van, és a használók elkezdik felhúzni, a gurtnin egy 45 cm-es rész fog erőteljesebb terhelést kapni. Számítani lehet arra, hogy az említett szakasz fogja magát megadni.  

Egyesek azt gondolnák, hogy a gurtni csere egyszerű és gyors, amihez elegendő lehet némi kézügyesség és máris megoldódik a probléma. Valójában ez egy roppant összetett művelet, ráadásul az is előfordulhat, hogy nem is magával a gurtnival van a baj, így pedig az ember teljesen feleslegesen foglalkozott a cserével. Ahhoz, hogy meg lehessen állapítani adott esetben a probléma forrását, mindenképp szakemberekre van szükség.

Az eredményes javításhoz profi redőny szerelőt kell hívni!

gurtni csere, redőny javítás

Sokan akkor is a gurtnira gyanakodnak, mikor a redőny a felhúzása után nem marad a helyén. A hibát igazából valamelyik rugós elem eredményezheti, ami meggátolja, hogy dobra fel tudjon tekeredni a gurtni.

Akiknek gyakorlatuk, tapasztalatuk van a redőny javításban, gurtni cserében, sokszor tudják, hogy jóval összetettebb szerelésre van szükség, így fel is vannak erre készülve. Minden eszköz rendelkezésükre áll ahhoz, hogy teljeskörűen megoldják a felmerülő hibát, így az a későbbiekben nem jelentkezhet újból.

A nem megfelelő javításnak pontosan ez a kockázata, hogy elsőre nem segít, így azt meg kell ismételni, ami időt és pénzt emészthet fel. Jobb már elsőre a legrutinosabbakat keresni, így pedig később nem kell újból költeni a hibaelhárításra.

Gurtni cserekor új automata is kellhet

Jellemző, hogy a redőny automatájával és a gurtnival egyszerre merülnek fel problémák, így pedig mindkettő elemet muszáj cserélni. Ezt szintén szakember tudja az elvárásoknak megfelelően megoldani. A teljeskörű gurtni csere tud igazán segíteni a probléma elhárításában, amelyet a legideálisabb valódi szakértőkre bízni.

Az új automata és gurtni egyszerre gondoskodnak az árnyékolók problémamentes, kényelmes használatáról.

gurtni csere, redőny javítás

Bátran keressen bennünket a gurtni cseréért is, csapatunk nem tesz különbséget a kisebb, nagyobb megbízások között, nekünk minden egyes ügyfél problémája egyformán lényeges!

Az évek során sokféle redőny típussal volt dolgunk, így bármilyen hibát szakszerűen meg tudunk oldani, rengeteg tapasztalat, gyakorlat van a hátunk mögött. A redőny javítás keretein belül precíz, pontos munkát végzünk, mindenre odafigyelünk a valóban eredményes hibaelhárításért.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységi körünkről. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk és a korrekt árakról sem feledkezünk meg. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.