Küldjön üzenetet

  Miért válasszon bennünket a redőnyjavításhoz?

  RedőnyjavításHa az ingatlantulajdonosoknak problémájuk van a redőnyükkel, többféle szolgáltatás közül válogathatnak a javításhoz. Természetes, hogy a bajbajutottak legfőképp olyan céghez fordulnának szívesen, ahol a minőségi szolgáltatás mellett a rövid határidőre is kiemelt figyelmet fordítanak a szakemberek a redőnyjavítással kapcsolatban. Ha Ön még nem talált ilyen vállalkozást, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

  A redőnyjavítás terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így rövid idő alatt bármilyen problémát meg tudunk oldani, legyen szó az árnyékoló léceinek cseréjéről vagy a gurtni szereléséről. A gyors redőnyjavítás természetesen nem válik a minőség rovására: gyakorlatunknak köszönhetően rövid idő alatt is precíz munkát tudunk végezni.

  Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire kellemetlen, ha nem működik megfelelően az árnyékoló, igyekszünk hívása után a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezni, és megkezdeni a redőny javítását. A gyors szolgáltatás érdekében mihamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

  Turcsányi János
  06-30/324-6208
  turcsanyiredony@gmail.com