Kapcsolatfelvétel

Szeretné, ha a redőny gurtni automata szerelés folyamata valóban gördülékeny lenne? Önre is szükség van a javítás előtt, segítünk, hogy mit tegyen ekkor!

Mi a legnagyobb hiba, amit elkövethetnek az ügyfelek?

redőny gurtni automata szerelésAhogy a redőny többi részénél, úgy a gurtni automatáknál is merülhetnek fel problémák. Ez nem feltétlenül a helytelen használatból fakad, számtalan oka lehet annak, hogy szükség van a redőny gurtni automata szerelésére.

Amikor bekövetkezik a baj, egyesek megpróbálják azonnal orvosolni, mégpedig úgy, hogy a redőnygurtnit valamilyen tárgyhoz, bútorhoz kikötik. Ezt azért teszik, hogy ne kelljen még nappal is a világítást használni, ami alapvetően többletkiadást eredményezne.

Nem ritka, hogy a kelleténél tovább is így marad a redőnygurtni, aminek plusz bonyodalmai lehetnek. Ilyen esetben deformálódni fog a gurtni, amit pedig nem lehet másképp orvosolni, csakis a teljes cserével, ami értelemszerűen hosszadalmasabb és költségesebb javítás.

A gurtni ilyen állapotban könnyen csavarodik, szélei visszahajolnak, ezért pedig nem lehet tovább használni.

Mit tehet Ön azért, hogy eredményes, gyors legyen a redőny gurtni automata szerelés?

redőny gurtni automata szerelésAz első és legfontosabb, amivel megelőzhetők a költségesebb javítási munkák az, hogy minél hamarabb hívjon szakembereket a feladatra. Semmiképp ne egyedül lásson neki a munkának, mert akármennyire is egyszerűnek tűnik a szerkezet, valójában közel sem az!

Ameddig megérkeznek a szerelők, az embereknek arra kell törekedniük, hogy a teljesen felhúzott állapotában lévő redőny gurtnija minél magasabbra legyen feltéve. Ehhez ideális lehet például a bevezetőgörgő is, aminek közelében könnyedén el lehet helyezni az elemet. Oda kell figyelni közben, hogy az anyag véletlenül se sérüljön, törjön meg.

A háztartásban több eszköz is lehet, amivel meg lehet ezt oldani, például csipesszel is próbálkozhatnak az érintettek. A legfontosabb, hogy ne hozzanak hirtelen döntéseket, gondolják át azt, hogy hogyan vészelik át azt a kis időt, amíg a szakemberek kiérnek. Ezzel az ő munkájukat is megkönnyítik az emberek, mert nem kell bonyolult dolgokat tenniük ahhoz, hogy hamar megoldják a kialakult helyzetet.

Ehhez a művelethez ügyességre, megfelelő szerszámokra is szükség van, így tényleg nem célszerű hozzálátni egyedül a redőny gurtni automata szerelésnek.

Profi szakemberekkel újból használható a redőny

redőny gurtni automata szerelésA különböző hibák során sokan aggódnak amiatt, hogy teljesen tönkremegy-e a szerkezet. Egy teljesen új redőny beszerelése jelentős összegeket felemészt, az időről, energiáról nem beszélve, így érthető, hogy már egy ilyen gurtni probléma is félelmet válthat ki.

Amennyiben megfelelő szakemberek foglalkoznak a szereléssel, úgy nem kell aggódni semmilyen nagyobb probléma miatt. Csapatunknak kellő tapasztalata, gyakorlata van ezen a területen. A régebbi és újabb típusokhoz is bátran hívhatnak az emberek, az évek során nagyon sokféle hibajelenséggel találkoztunk már a különböző árnyékolóknál.

legjobb kezekben vannak általunk a redőnyök, új esélyt adunk számukra, így ügyfeleinknek jelentős összegeket tudunk megspórolni.

Igyekszünk minél hamarabb megérkezni a helyszínre, és megkezdeni a hibaelhárítást azért, hogy például a gurtnikkal ne legyen baj később.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, és a korrekt szerelési díjakról sem feledkezünk meg. Ha kérdései lennének, vagy ránk bízná a szerelést, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel

Megéri motoros redőnyt utólag szereltetni?

motoros redőny utólagA motoros redőnyt utólag beszereltetni sok bosszúságtól kíméli meg a tulajdonosokat. A motorizált árnyékoló többet tud, mint a hagyományos, ne mondjon le róla!

Az automata rendszerekből, az okos megoldásokból egyre több van jelen az otthonokban. Az intelligens ingatlanokban az egyes programok összehangolhatóak egymással. Az árammal működtetett, wifi kapcsolattal irányítható rendszerek közé tartozik az árnyékolók csoportja is.

Azt mondhatná egy régi redőny tulajdonosa, hogy meg van elégedve azzal a teljesítménnyel, amit eddig is kapott a redőnytől. Talán mást mondana, ha megismerné, hogy mi a különbség a motoros és a kézi változat között. A motoros változat annyival többre képes, mert az elektromos áram mozgatta motorral kibővül az árnyékoló képességeinek köre.

A távirányítós redőnymotor a tulajdonosnak nagyobb kényelmet, biztonságosabb otthont, szélesebb felhasználási lehetőségeket tud nyújtani. Miért elégedne meg egy alapszinten működtethető árnyékolóval, amikor motorizálással a régi modellnek új funkciókat is tud adni?

Az árnyékolókat minden ablakon ugyanazok a hatások érik és ugyanazoknak a kihívásoknak vannak kitéve. Egy automata redőny jobban tud teljesíteni, mert többet tud, mint a nem motoros változat. Programozható, távolról is irányítható, emberi közreműködés nélkül is érzékeli a veszélyt és automatikusan cselekszik.

Mi az, ami a redőnyének ártani tud?

motoros redőny utólagElsősorban a viharok tudnak kárt tenni egy redőnyben. A nagy erejű szél addig rázza a léceket, amíg el nem töri azokat. A szétzilált redőnypalástot nem biztos, hogy meg lehet javíttatni, egy új árnyékoló pedig drága mulatság is lehet.

A legkézenfekvőbb védekezés a vihar ellen az, ha a teljesen lehúzza az árnyékolót vagy teljesen felhúzza. A félig leengedett redőny van legjobban kitéve a szél cibáló erejének, hiszen könnyen bele tud kapni a redőnypalástba. Ez azt jelenti, hogy ütközésig engedje és nem maradhat rés a lécek között. Az egymáshoz szorosan kapcsolódó redőnylécek tudnak csak ellenállni a szél, az eső romboló hatásának. Az árnyékoló anyaga nem mérvadó, mert fa, műanyag és alumínium ugyanúgy görbülhet, törhet a nagy erejű terhelés hatására.

Mi a helyzet akkor, ha a redőny felhúzott vagy félig felhúzott állapotban van, a ház tulajdonosa pedig nem tartózkodik a közelben? A hagyományos redőnyt csak a szerencse mentheti meg, a motoros modelleket pedig a  redőnymotor. Az érzékelővel kiegészített árnyékoló megmenekül a viharkároktól, mert a széllökésekre reagál és behúzza a redőnyt.

A redőnymotor tehát költséget takarít meg, az idegeskedéstől védi és az ingatlana épségét is garantálni tudja Önnek minden körülmények között.

Motorizált árnyékolója Önnek is lehet

motoros redőny utólagAlapvetően nincsen komoly akadálya annak, hogy egy régi redőnyt korszerűsíteni tudjunk. A redőnyökkel foglalkozó, tapasztalt szakemberek, amilyenek a mi csapatunk tagjai is, jól tudják ezt. Tulajdonképpen a fő követelménye egy árnyékoló motorizálásának az, hogy a redőnypalástot alkotó lécek ne csússzanak el. Az oldalra elcsúszó redőnylécek ugyanis egy szempillantás alatt tönkre tudják tenni a motoros árnyékolót. A stabil lécekkel rendelkező árnyékoló azonban már megkaphatja az utólagos automatizálást és azonnal használható lesz, méghozzá probléma nélkül.

A redőnyjavítással, szereléssel kapcsolatban bármikor fordulhat a cégünkhöz. A csapatunk tagjai minden helyszínre felkészülten érkeznek és precízen, időhúzás nélkül végzik el a feladatukat. Egyeztessen velünk időpontot, lépjen kapcsolatba a kollégánkkal a megadott elérhetőségeink egyikén!


Kapcsolatfelvétel

Motoros redőny bekötés: mik a legfontosabb tudnivalók?

Tudjon meg többet a motoros redőny bekötés körülményeiről! Csapatunk kedvező feltételek mellett vállalja a munkát, a szakszerű kivitelezés garantált.

Szeretné megtapasztalni a motoros redőny előnyeit? A tervezési fázis roppant fontos!

motoros redőny bekötésA motoros redőnyök egyre több ember figyelmét keltik fel, nem véletlenül, hiszen korunk egyik legpraktikusabb eszközeiknek számítanak, amik gondoskodnak a maximális kényelemről. A motorizáció egyúttal az árnyékolók biztonságos használatát is elősegíti, általa kevesebbek a hibalehetőségek is.

Akik érdeklődnek a modern megoldás iránt, érthető, hogy szeretnék minél hamarabb megtapasztalni az előnyöket, így amikor megkeresik a szakembereket a motorizációhoz, azonnal kiviteleztetnék is. Mielőtt az ember elhamarkodottan döntene, mindenképp hallgatni kell a valódi hozzáértőkre, akik egyáltalán nem javasolják a kapkodást.

Mielőtt a motoros redőny bekötése megtörténne, alapos tervezésre van szükség. Ez azért elengedhetetlen, mert így jóval kisebbek azok a hibalehetőségek, amelyek később meggátolnák az árnyékolók zökkenőmentes használatát. Talán senkinek sem kell azt elmagyarázni, hogy utólag sokkal kényelmetlenebb javítani, pótolni, elég csak az anyagi tényezőkre gondolni.

A tervezési fázis több részből áll, aminek az egyik leglényegesebb mozzanata a 220 V feszültség kiépítése.

A 220 V kiépítése már szakembert követel meg

motoros redőny bekötésEgyesek úgy gondolják, hogy a meglévő kiállások elegendők lesznek a motoros redőny bekötéshez, azonban ez egyáltalán nem igaz. Minden nyílászáró mellé kell 220 V-os kiállás, ami gondoskodik a rendszer problémamentes működtetéséről.

Ehhez tapasztalt, rutinos villanyszerelőre van szükség. Előzetesen érdemes lehet a komplett hálózatot is ellenőriztetni vele, így ő meg tudja állapítani azt, hogy a motoros rendszer biztonságosan ráköthető lesz-e majd a ház elektromos hálózatára.

A több éves, problémás rendszerekkel mindenképp foglalkozni kell, mert emiatt a motoros redőny sem fog tudni megfelelően működni. A régi hálózatok óriási kockázatokat rejtenek magukban, főleg, ha túlterhelik őket, éppen ezért fontos, hogy előzetesen megtörténjen az állapotfelmérés. Ha a hálózat rendbe lett rakva, és megvannak a kiállások, bátran hozzá lehet látni a motoros redőny bekötésének.

A túlterhelés a motoros redőny szerkezetét is tönkreteheti, illetve más, háztartási elektronikai berendezést, műszaki cikket is. Nem célszerű kísérletezni, ugyanis a károk helyreállítása jóval többe kerülhet.

Motoros redőny bekötés gyakorlott szakemberrel

motoros redőny bekötésMiután a környezeti feltételek rendelkezésre állnak, csakis ezután keressen fel szakembereket! A motoros redőny bekötése kellő rutint, szakértelmet követel meg, mindenképp valódi hozzáértőkre van szükség ezen a területen is, hiszen ők is hozzájárulnak a problémamentes rendszerhez.

Évek óta tevékenykedünk ezen a területen is, tudjuk, hogy mik azok a dolgok, amikre nagy figyelmet kell fordítani a bekötéskor. Megbízható megoldásokat kínálunk, amelyek hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják a felhasználókat, és hozzájárulnak a komfortosabb, kellemesebb mindennapokhoz.

Sokkal kisebb a hibalehetőség akkor, ha nem egyedül foglalkozik a telepítéssel. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Redőnyjavítást is ránk bízhat, precízen, körültekintően végezzük a feladatainkat.

A korrekt árakról sem feledkezünk meg, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megkezdeni a munkát. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Kapcsolatfelvétel

Motoros redőny javítás? Ezek lehetnek az okai!

motoros redőny javításAz árnyékolók egyik gyakran használt típusa a redőny. A redőnyök is tudnak újat mutatni, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy igyekeznek őket időről-időre modernizálni. A korszerű redőny motorral működik, sőt távirányítással vezérelhető és az igények alapján be is programozható. A motorizált redőnyökkel több a gond? Olyan szempontból lehet ennek a kijelentésnek hitelt adni, hogy eggyel több olyan alkatrész kerül a redőnyre, ami el tud romlani. A motoros redőny javítása sem lehetetlen, ha elromlott, egy gyakorlott szerelő képes újra működésbe hozni.

A redőny nem mozdul se fel, se pedig le? A motoros redőny javítást végző szakember alaposan átvizsgálja az árnyékolót és még mielőtt nekilátni a motor szerelésének vagy cseréjének, kizárja az egyéb hiba lehetőségeket is. Mi jöhet még szóba a motoros redőny javításakor, mint hiba forrás? Előfordulhat, hogy a távirányító a ludas, mondjuk egyszerűen csak lemerült. A távirányító mellett a hálózatot is ellenőrizni kell, van egy megbízható áramforrás a redőny működtetéséhez. Ha ezeket a lehetőségeket kizárják a motoros redőny javítása során, akkor a motor marad az egyetlen, amit a meghibásodás okaként meg kell jelölni.

A motoros redőny javítás szükségessé válik, ha a motor nem mozdítja el a redőnyt vagy csak féloldalasan mozdul el a palást. Amikor mozog a redőny tengelye, de nem mozdul a redőny, akkor is motor hibával van dolgunk. Az előzőekben felvázolt jellemzők általában valamelyik motor alkatrész törését jelentik, ilyenkor az akasztók vagy azok füle tört el. Túlfeszültség hatására a redőny motorjának minden beállítása megszűnhet és a motor nem reagál semmire. Ilyenkor elég egy újraprogramozással beindítani a motort.

A motoros redőny javítás tehát nem bonyolult dolog, csak tudni kell, hogy hol keressük a hibát és milyen módon kell azt kijavítani. Amennyiben szakszerű motoros redőny javításra van szüksége, keressen minket! Bízza ránk a redőny ellenőrzését, karbantartását, valamint javítását, ha azt szeretné, hogy az árnyékolója ismét olyan könnyen kezelhető és praktikus legyen, mint amikor kifogástalanul működött! Tudjon meg mindent rólunk és a szolgáltatásainkról a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!


Motoros redőny javítás, a gondtalan használatért

A motoros redőny rendkívül hasznos a házban, ne hagyja, hogy egy hiba megakadályozza a használatát! A redőny javításban élen járunk.

Mik okozhatnak problémát a motoros redőnyöknél?

Motoros redőny javítás

A motoros redőnyök igen népszerű megoldásnak számítanak, a modern ingatlanok nélkülözhetetlen darabjai, amik a kényelmet és biztonságot egyaránt szolgálják. Sajnos, ahogy a hagyományos típusoknál, úgy esetükben is felmerülhetnek problémák. Az, hogy a meghibásodást mi okozza, annak több oka is lehet. Gyakori, hogy a nem megfelelő kivitelezés okoz később kényelmetlenséget, és akadályokat a motoros redőny használatában.

A korszerű árnyékolók telepítésénél elengedhetetlen a megfelelő szaktudás és a precizitás. Nem elég a mozgó szerkezet kiépítésére gondot fordítani, hanem még a redőnypalástra is muszáj odafigyelni, mindenképp szabad utat kell hagyni, mert csak így tud probléma nélkül működni a rendszer.

Sokan tapasztalhatják az egyik legtipikusabb hibajelenséget, amikor a motor hangját lehet hallani, viszont a redőny meg sem mozdul. Ez a rögzítő elemek elhasználódására utalhat. Rutinos szakembereknek ez a művelet nagyon gyors és egyszerű, azonban egy laikusnak komoly bonyodalmakat okozhat az alkatrészek cseréje. Ez szintén további rendellenességeket eredményezhet.

Csakis szakember foglalkozzon a motoros redőny javítással!

Motoros redőny javítás

A helytelen javítás igen veszélyes, arról nem beszélve, hogy még nagyobb kiadásokkal lehet így számolni. Elég egy apró figyelmetlenség, és máris megtörténik a baj, nem célszerű kockáztatni.

Azért is van szükség valódi hozzáértőkre a redőny javításhoz, mert előfordulhatnak teljesen szokatlan, egyedi problémák is. Akik évek óta az árnyékolók helyreállításával foglalkoznak, azok számára nem jelenthet kihívást kideríteni a hiba forrását, még akkor sem, ha korábban nem találkoztak vele. Ezzel biztosítva van a pontos, precíz javítás, ami a motoros szerkezetek esetében is elengedhetetlen.

A szakembereknek gyakran rendelkezésükre állnak azok az alkatrészek, amik orvosolhatják a bajt. Ha adott esetben nincs így, akkor is tudják, hogy pontosan hova kell menniük ahhoz, hogy az ideális, minőségi elemeket szerezhessék be.

Redőny javítás Budapesten, magas színvonalon

Csapatunk a motoros redőny javításban is élen jár, az ügyfelek bátran kereshetnek bennünket bármilyen bajhoz, tudjuk, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy sokáig lehessen probléma nélkül használni az árnyékolókat.

Ismerjük az újabb és régebbi rendszereket is, mindig kifogástalanul dolgozunk. A szakszerű javítás mellett azt is lényegesnek tartjuk, hogy ügyfeleink lehetőleg minél hamarabb számíthassanak ránk. Nagyon kellemetlen, ha hosszabb ideig nem lehet használni a redőnyöket. Ez különösen akkor igaz, ha éppen leengedett állapotban mennek tönkre, így az állandó sötétség igen zavaró lehet. A megkeresés után azon leszünk, hogy rövid időn belül megérkezzünk a helyszínre, és megkezdjük a javítást.

A korrekt árakról sem feledkezünk meg, garantáljuk, hogy az ügyfelek százszázalékban elégedettek lesznek a munkánkkal. A megfizethető szerelési díjak lehetővé teszik, hogy a minőségi, szakszerű javítás széles körben elérhetővé váljon. Szívesen adunk tanácsot is a motoros redőny helyes használatához, így lehetőség van csökkenteni a meghibásodás kockázatát, egyúttal pedig még spórolni is lehet.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdezni szeretne a javításról, vagy igénybe venné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.