Javítás Munkadíj
Egy darab gurtnicsere: 7.000 Ft
Minden további gurtnicsere: 3.000 Ft / db
Gurtnitároló automata: 1.500 Ft / db

Áraink a kiszállási díjat tartalmazzák!

 

Redőnygurtni javítás: amikor nem mozdul a redőny

Redőnygurtni javítás: amikor nem mozdul a redőnyA redőny alapvető árnyékoló eszköz, ugyanúgy van belőle mindenhol, ahogyan függönyből is. Az egyik lényeges különbség a kétféle árnyékoló között az, hogy a függönyre nem jellemző, hogy meghibásodik. Csak elhúzzuk és kész; ha elszakad, megvarrjuk. A redőnnyel már egy kicsit más a helyzet, hajlamos például elakadni, beragadni. Előfordulhat, hogy a redőnygurtni meglepetésszerűen elszakad, és a redőny nem mozdul se felfelé, se lefelé.

A lehúzott állapotban maradt redőny bosszantó dolog, hiszen a heveder már elszakadt, a redőnyt nem tudjuk mozgásra bírni. Ez nemcsak azért frusztráló, mert van a lakásban egy elromlott dolog, ami javításra vár, de azért is, mert amíg a redőnygurtni javítást nem rendezzük el, addig sötét marad a szobában.

Keressen minket bizalommal és ne halogassa tovább a redőnygurtni javítását! Minél hamarabb hív, annál hamarabb használhatja újra rendeltetésszerűen a redőnyét! Legyen újra világosság a szobában! Megadott elérhetőségeinken kérhet időpontot és árajánlatot!

Gondoljon a motoros redőnyök javítására még a nyár előtt!

Gondoljon a motoros redőnyök javítására még a nyár előtt!A nyár közeledtével a napos órák száma egyre csak növekszik, a nappalok hosszabbodnak, a nap egyre magasabban jár és hosszabb ideig tűz be a szobákba. Egy megbízható redőny segítségével nagyszerűen lehet szabályozni azt, hogy mikor és mennyi napfény jusson be a lakásba, gond csak akkor van, amikor a motoros redőny javításra szorul.

Amíg az elromlott motoros redőny javítását lehet halogatni télen, addig a melegebb idő beköszöntével már nem érdemes. A redőny télen is hasznos, hiszen szigetel, de ha nem tudjuk mozgatni, akkor sokkal kellemetlenebb tavaszi-nyári napokra számíthatunk.

Keressen fel minket bizalommal, és mi gondoskodunk arról, hogy az elromlott motoros redőnyét újra tökéletesen tudja használni. Kizárhatja a tűző, meleg napsugarakat, amikor szükség van rá, de be is engedheti a napfényt ahelyett, hogy a sötétben ücsörögne.

Megadott elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és kérhet árajánlatot a motoros redőny javítására!