Javítás Munkadíj
Egy darab gurtnicsere: 7.000 Ft
Minden további gurtnicsere: 4.000 Ft / db
Gurtnitároló automata: 2.000 Ft / db

Maxi gurtni csere: – felső tokos : 12.000.-Ft      – rabic tokos: 15000.- Ft

 

Áraink a kiszállási díjat tartalmazzák!

 

Redőnygurtni javítás: amikor nem mozdul a redőny

Redőnygurtni javítás: amikor nem mozdul a redőnyA redőny alapvető árnyékoló eszköz, ugyanúgy van belőle mindenhol, ahogyan függönyből is. Az egyik lényeges különbség a kétféle árnyékoló között az, hogy a függönyre nem jellemző, hogy meghibásodik. Csak elhúzzuk és kész; ha elszakad, megvarrjuk. A redőnnyel már egy kicsit más a helyzet, hajlamos például elakadni, beragadni. Előfordulhat, hogy a redőnygurtni meglepetésszerűen elszakad, és a redőny nem mozdul se felfelé, se lefelé.

A lehúzott állapotban maradt redőny bosszantó dolog, hiszen a heveder már elszakadt, a redőnyt nem tudjuk mozgásra bírni. Ez nemcsak azért frusztráló, mert van a lakásban egy elromlott dolog, ami javításra vár, de azért is, mert amíg a redőnygurtni javítást nem rendezzük el, addig sötét marad a szobában.

Keressen minket bizalommal és ne halogassa tovább a redőnygurtni javítását! Minél hamarabb hív, annál hamarabb használhatja újra rendeltetésszerűen a redőnyét! Legyen újra világosság a szobában! Megadott elérhetőségeinken kérhet időpontot és árajánlatot!

Gondoljon a motoros redőnyök javítására még a nyár előtt!

Gondoljon a motoros redőnyök javítására még a nyár előtt!A nyár közeledtével a napos órák száma egyre csak növekszik, a nappalok hosszabbodnak, a nap egyre magasabban jár és hosszabb ideig tűz be a szobákba. Egy megbízható redőny segítségével nagyszerűen lehet szabályozni azt, hogy mikor és mennyi napfény jusson be a lakásba, gond csak akkor van, amikor a motoros redőny javításra szorul.

Amíg az elromlott motoros redőny javítását lehet halogatni télen, addig a melegebb idő beköszöntével már nem érdemes. A redőny télen is hasznos, hiszen szigetel, de ha nem tudjuk mozgatni, akkor sokkal kellemetlenebb tavaszi-nyári napokra számíthatunk.

Keressen fel minket bizalommal, és mi gondoskodunk arról, hogy az elromlott motoros redőnyét újra tökéletesen tudja használni. Kizárhatja a tűző, meleg napsugarakat, amikor szükség van rá, de be is engedheti a napfényt ahelyett, hogy a sötétben ücsörögne.

Megadott elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és kérhet árajánlatot a motoros redőny javítására!

Ne halogassa a motoros redőny javítását! Azonnali segítséget nyújtunk!

Ne halogassa a motoros redőny javítását! Azonnali segítséget nyújtunk!Kellemetlen, ha valamit nem tudunk használni, ami addig rendeltetésszerűen működött. Nem kell, hogy nagy dologról legyen szó, elég, ha az olyan komfortot jelentő elemről van szó, amilyen a motoros redőny. A meghibásodott redőny bizony kellően bosszantó tud lenni a mindennapokban, különösen a nyári hónapokban.

Motoros redőnye javításra szorul, és nem tudja, hogy mi lehet a baja? A legésszerűbb, ha rögtön szakemberekre bízza a probléma feltérképezését és motoros redőny javítását. Érdemes tudni, hogy ha működik a motor, attól még elromolhat a redőny. Előfordulhat, hogy hiába működik, akadozva érkezik le a redőny, mellé fura hangot ad. Rosszabb esetben nem csinál semmit a motor, csak búg. További hiba lehetőség, ha nem ad ki hangot, nem mozdul és a távirányítóra sem reagál, teljesen lebénul.

Forduljon hozzám bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásaimat, ha azt szeretné, hogy minél előbb újra használható legyen a redőnye! Motoros redőny javításban nagy tapasztalattal és kedvező árakkal várom! Árajánlatért keressen bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén!

 

Télen is szüksége van redőnyre! Bízza ránk a motoros redőny javítását!

Télen is szüksége van redőnyre! Bízza ránk a motoros redőny javítását!Habár korán sötétedik télen, a nappalok rövidebbekké válnak, mégis jobban szükség van az árnyékolókra, mint valaha. Az olyan árnyékoló, mint amilyen a motoros redőny, a nyári, tűző napsugarak ellen éppen úgy oltalmat nyújt, mint a télen korán felkapcsolt villanyoknál kíváncsiskodó tekintetekkel szemben. Arról nem is beszélve, hogy hőszigetel is a nagy hidegben.

A motoros redőny javítása tehát nem várhat tavaszig! Éppen mostanában romlott el a redőnye? Véletlenül alá került valami, és eltört? Esetleg egyszerűen csak megakadt, és nem mozdul egyik irányba sem? A motoros redőny javításával rövid idő alatt megoldható a probléma!

Hívjon minket bizalommal a motoros redőny javításához, és rövidesen újra használni tudja majd a redőnyeit. Tapasztalt szerelőink munkája nyomán erőlködés nélkül sötétíthet, és zárhatja ki a tolakodó tekinteteket az otthonából!

A motorosredőny-javítással kapcsolatos árakért, pontos információkért keressen meg minket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!