Javítás Munkadíj
Gurtnicsere (Ajándék élettartam megnövelő teflonbevonattal): 12.000 Ft / db
Gurtnitároló automata: 2.500 Ft / db
Maxi gurtni csere: – felső tokos : 16.000 Ft
– rabic tokos: 16.000 Ft

Áraink a kiszállási díjat tartalmazzák! 

Nálunk a redőnyszerelés árak a földön járnak!

redőnyszerelésAz, aki redőnyszerelés árakkal kapcsolatban keresgél az interneten, bizonyára tapasztalta, hogy jelentős különbségek vannak a cégek szolgáltatásait illetően. Ha még egyik vállalkozással sincs valakinek tapasztalata, akkor nehéz lehet a döntés: mi alapján válasszunk? Kire bízzuk rá az árnyékoló javítását? Biztos, hogy jó azt választani, aki olcsón vállalja, vagy lehet, hogy megéri inkább egy kicsit többet rászánni? A legjobb, ha minket hív, hiszen nálunk a redőnyszerelés árak a földön járnak!

Fontos, hogy ne az alapján döntsünk a javítást vállaló cégek között, hogy első ránézésre melyikük végzi el a legolcsóbban a feladatot. Ahogy minden másnál is, a redőnyszerelés áraknál is a hatékonyságot érdemes figyelembe venni. Lehet, hogy egy cég elvégzi a javítást olcsón, de ha egy hónap múlva újra ugyanazt a hibát tapasztaljuk majd, akkor megint hívhatunk hozzá szakembert, és így összességében sokkal drágábban jövünk majd ki a problémából.  Kérdezzünk rá, és vegyük figyelembe, hogy mit tartalmaz a redőnyszerelés ára pontosan! Benne van-e a kiszállási díj, a szükséges alkatrész ára, illetve mennyi garanciát vállalnak a munkára. Természetesen fontos szempont kell, hogy legyen az is, hogy milyen határidővel tudják vállalni az árnyékoló javítását. Lehet, hogy a nagyon olcsón dolgozó cég nem csak megbízhatatlan, hanem még ráadásként csak napok, hetek múlva tudja felmérni a munkát. Ha cégünket hívja, az előre megbeszélt redőnyszerelés árban benne van a kiszállási díj is, így ezen felül nem számolunk fel semmilyen plusz tételt. Csapatunk mindig a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre megy és azonnal el is végzi a javítást. Mindenféle alkatrésszel és eszközzel rendelkezünk, amire szükség lehet, ezért velünk nem fordulhat elő, hogy cserben hagyjuk Önt és még napokig ne tudná használni az árnyékolót!

Válassza Ön is a hatékonyságot és gyorsaságot, válasszon minket! Ha további kérdése van a redőnyszerelés árakkal kapcsolatban, keressen fel minket bátran!

A redőny zsinór cseréje sem várhat! Segítünk!

redőny zsinór cseréjeA redőnyök hatékony és sokoldalú árnyékolók, de ettől még ezek a szerkezetek is képesek meghibásodni vagy megsérülni. Általában a redőnyjavítás nem bonyolult feladat, eredményesen lehet segíteni az átmenetileg nem működő eszközön, ha megfelelő szakembert hívunk hozzá.

A redőnyök meghibásodásának egyik leggyakoribb oka a gurtni elszakadása. Az is előfordulhat, hogy nem a redőny gurtni, hanem a zsinór szakad el. A két alkatrészt akár könnyen össze is lehet keverni. A kettőnek ugyanaz a feladata, mégis két különböző alkatrészről van szó. A redőny gurtni az a szélesebb heveder, aminek a segítségével az árnyékolót mozgatni lehet, kézzel kell húzni, illetve leengedni. Ezzel szemben a redőny zsinór egy vékonyabb, finomabb, de ugyanolyan erős zsinór, ami ugyanazt a funkciót tölti be, mint a gurtni.

A redőny zsinór cseréje gyakorlatilag semmiben sem különbözik a gurtni cseréjétől. A szakembernek ugyanúgy kell eljárnia mindkét esetben. A redőny zsinór cseréje során szétszereli a megfelelő pontokon az árnyékolót, a szakadt zsinórt eltávolítja és behelyezi az újat. Ideális esetben ez a művelet nem vesz igénybe sok időt és már készen is van a redőnyjavítás. Előfordulhat azonban, hogy a redőny zsinór cseréje nem rutin művelet, mert a redőnyt eleve rosszul szerelték fel. Ilyenkor érdemes a szakember tanácsát megfogadni és kijavíttatni a hibákat. Szükség lehet új furatokra, a régiek helyett. Ezek a plusz javítások maximálisan megérik az árukat, hiszen hozzájárulnak ahhoz, hogy a zsinór jobban működjön, hosszabb lehessen az élettartama és ne szakadjon el olyan könnyen. Tehát, ez egy befektetés, aminek az a célja, hogy ritkábban legyen szükség javításra.

Amennyiben redőny zsinór cserére van szüksége, mert elszakadt vagy rossz állapotban van az alkatrész, keressen fel minket bizalommal! Korrekt áron elvégezzük a redőny zsinór cseréjét, mindenféle rejtett költségek nélkül és újra tökéletesen működő redőnyt használhat.

A részletekért lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, kérjen időpontot redőnyjavításhoz, redőny zsinór cseréjéhez minél hamarabb!

A mi redőnyjavítás árainkkal Ön is elégedett lesz!

redőnyjavítás árakMindannyian azt szeretnénk, ha nem kellene sok pénzt kifizetni olyan fontos dolgokért, mint amilyen az ablakcsere, a szúnyogháló beszerelése, vagy a redőnyjavítás. De vajon csak azok a termékek, illetve szolgáltatások lehetnek minőség szempontjából is kifogástalanok, amik az átlagosnál magasabb összegbe kerülnek?

Ha nem mondunk igent az első, szembejövő ajánlatra, és nem dőlünk be annak a vélekedésnek, hogy ami drága, az jó, de ami olcsó, az silány, még kellemes meglepetések is érhetnek. Természetesen van igazság ebben a megállapításban, de érdemes mindig megfontoltan dönteni, és a döntés előtt tájékozódni a szolgáltatást illetően.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha gondja akadt a redőnyével, és vegye igénybe szolgáltatásainkat redőnyjavítással kapcsolatban, méghozzá kedvező redőnyjavítás árakon! Cégünk redőnyök javításával, valamint szúnyoghálók beépítésével is foglalkozik, elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében. Annak ellenére, hogy Budapesten hirdetjük a szolgáltatásainkat, és errefelé köztudottan magasabbak a költségek, igyekszünk a redőnyjavítás árakat reális szinten tartani.

A redőnyjavítás árak olyan konkrét javításokra vonatkoznak, mint amilyen a redőnygurtni cseréje is. Ez egyike a leggyakoribb redőny hibáknak; a javítása nem bonyolult, de semmiképpen sem javasolt házilag megoldani. A redőny javításának  még számos oka lehet, de egyik esetben sem ajánlott saját kezűleg szerelni az árnyékolót. Bízza hozzáértő szakemberekre alacsony redőnyjavítás árakon, és nem kell újat vásárolnia a régi helyett! A redőnyjavítás árainkban nem fog csalódni, hiszen mindegyik megfizethető, legyen szó makacsul beragadt redőnyről, zsinór, vagy alkatrészek cseréjéről, alumínium, vagy műanyag redőnyről.

Lépjen kapcsolatba cégünkkel a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén, ha gondja akad a redőnyével! Megoldjuk a problémát, és újra kifogástalanul működő árnyékolókat használhat az otthonában! Barátságos és kedvező redőnyjavítás árakkal várjuk!

Redőnygurtni javítás: amikor nem mozdul a redőny

Redőnygurtni javítás: amikor nem mozdul a redőnyA redőny alapvető árnyékoló eszköz, ugyanúgy van belőle mindenhol, ahogyan függönyből is. Az egyik lényeges különbség a kétféle árnyékoló között az, hogy a függönyre nem jellemző, hogy meghibásodik. Csak elhúzzuk és kész; ha elszakad, megvarrjuk. A redőnnyel már egy kicsit más a helyzet, hajlamos például elakadni, beragadni. Előfordulhat, hogy a redőnygurtni meglepetésszerűen elszakad, és a redőny nem mozdul se felfelé, se lefelé.

A lehúzott állapotban maradt redőny bosszantó dolog, hiszen a heveder már elszakadt, a redőnyt nem tudjuk mozgásra bírni. Ez nemcsak azért frusztráló, mert van a lakásban egy elromlott dolog, ami javításra vár, de azért is, mert amíg a redőnygurtni javítást nem rendezzük el, addig sötét marad a szobában.

Keressen minket bizalommal és ne halogassa tovább a redőnygurtni javítását! Minél hamarabb hív, annál hamarabb használhatja újra rendeltetésszerűen a redőnyét! Legyen újra világosság a szobában! Megadott elérhetőségeinken kérhet időpontot és árajánlatot!

Gondoljon a motoros redőnyök javítására még a nyár előtt!

Gondoljon a motoros redőnyök javítására még a nyár előtt!A nyár közeledtével a napos órák száma egyre csak növekszik, a nappalok hosszabbodnak, a nap egyre magasabban jár és hosszabb ideig tűz be a szobákba. Egy megbízható redőny segítségével nagyszerűen lehet szabályozni azt, hogy mikor és mennyi napfény jusson be a lakásba, gond csak akkor van, amikor a motoros redőny javításra szorul.

Amíg az elromlott motoros redőny javítását lehet halogatni télen, addig a melegebb idő beköszöntével már nem érdemes. A redőny télen is hasznos, hiszen szigetel, de ha nem tudjuk mozgatni, akkor sokkal kellemetlenebb tavaszi-nyári napokra számíthatunk.

Keressen fel minket bizalommal, és mi gondoskodunk arról, hogy az elromlott motoros redőnyét újra tökéletesen tudja használni. Kizárhatja a tűző, meleg napsugarakat, amikor szükség van rá, de be is engedheti a napfényt ahelyett, hogy a sötétben ücsörögne.

Megadott elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és kérhet árajánlatot a motoros redőny javítására!

Ne halogassa a motoros redőny javítását! Azonnali segítséget nyújtunk!

Ne halogassa a motoros redőny javítását! Azonnali segítséget nyújtunk!Kellemetlen, ha valamit nem tudunk használni, ami addig rendeltetésszerűen működött. Nem kell, hogy nagy dologról legyen szó, elég, ha az olyan komfortot jelentő elemről van szó, amilyen a motoros redőny. A meghibásodott redőny bizony kellően bosszantó tud lenni a mindennapokban, különösen a nyári hónapokban.

Motoros redőnye javításra szorul, és nem tudja, hogy mi lehet a baja? A legésszerűbb, ha rögtön szakemberekre bízza a probléma feltérképezését és motoros redőny javítását. Érdemes tudni, hogy ha működik a motor, attól még elromolhat a redőny. Előfordulhat, hogy hiába működik, akadozva érkezik le a redőny, mellé fura hangot ad. Rosszabb esetben nem csinál semmit a motor, csak búg. További hiba lehetőség, ha nem ad ki hangot, nem mozdul és a távirányítóra sem reagál, teljesen lebénul.

Forduljon hozzám bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásaimat, ha azt szeretné, hogy minél előbb újra használható legyen a redőnye! Motoros redőny javításban nagy tapasztalattal és kedvező árakkal várom! Árajánlatért keressen bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén!

Télen is szüksége van redőnyre! Bízza ránk a motoros redőny javítását!

Télen is szüksége van redőnyre! Bízza ránk a motoros redőny javítását!Habár korán sötétedik télen, a nappalok rövidebbekké válnak, mégis jobban szükség van az árnyékolókra, mint valaha. Az olyan árnyékoló, mint amilyen a motoros redőny, a nyári, tűző napsugarak ellen éppen úgy oltalmat nyújt, mint a télen korán felkapcsolt villanyoknál kíváncsiskodó tekintetekkel szemben. Arról nem is beszélve, hogy hőszigetel is a nagy hidegben.

A motoros redőny javítása tehát nem várhat tavaszig! Éppen mostanában romlott el a redőnye? Véletlenül alá került valami, és eltört? Esetleg egyszerűen csak megakadt, és nem mozdul egyik irányba sem? A motoros redőny javításával rövid idő alatt megoldható a probléma!

Hívjon minket bizalommal a motoros redőny javításához, és rövidesen újra használni tudja majd a redőnyeit. Tapasztalt szerelőink munkája nyomán erőlködés nélkül sötétíthet, és zárhatja ki a tolakodó tekinteteket az otthonából!

A motorosredőny-javítással kapcsolatos árakért, pontos információkért keressen meg minket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!