+36-30/324-62-08

Redőny Javító Blog

Minden, amit laikusként a redőny javításról tudni érdemes...

Korrekt redőny javítás árak: a minőségi munka könnyen elérhető

Redőny javítás árak

A korrekt, megfizethető redőny javítás árak itt elérhetők! Ügyfeleinknek a maximumot nyújtjuk, minden problémára tudjuk a megoldást, a minőség garantált.

A helytelen használat, szakszerűtlen telepítés is okozhat problémákat

A redőnyök manapság nélkülözhetetlen részeik a kényelmes, élhető ingatlanoknak, azonban egyes helyeken inkább több bosszúságot, bajt okoznak. Sokan nem is gyanakodnak arra, hogy a rendellenességeket a nem megfelelő telepítés okozhatja, pedig az esetek nagy részében bizony erről a problémáról van szó. Egyesek érthető, hogy nem igazán szeretnék ezt belátni, hiszen tudják, hogy ez esetben plusz kiadással kell számolni, ami manapság megterhelő lehet. Minden területen növekedtek az árak, így nem csoda, ha esetleg a redőny javításán spórolnának.

(tovább…)

Műanyag redőny javítás: segítünk, ha nincs más lehetőség

Műanyag redőny javítás

A műanyag redőny javítás nem olyan dolog, amit teljesen ki lehet zárni egy árnyékoló életéből. Figyeljen oda redőnyére és kímélje meg a túl sok javítástól!

A műanyag redőnyök azok az árnyékolók, amiket nem kell nagyítóval keresni, mert a legtöbb nyílászárón megtalálhatóak. A minőség kéz a kézben jár a megfizethető árral, ha egy új redőnyről van szó, amit a vásárlói igényeket kiszolgáló anyagból gyártottak. A műanyagból készült redőnyök megvásárlása jelenti a legkisebb anyagi ráfordítást. Ugyanez igaz a javíttatásukra is.

(tovább…)

Redőny javítás helyett körültekintő karbantartás, használat

Műanyag redőny javítás

Műanyag redőny javításra lenne szüksége, vagy tanácsot kérne a helyes használat, karbantartást illetően? Bátran keressen minket, állunk rendelkezésre!

Minőségi műanyag redőnnyel kevesebb lehet a gond

A műanyag redőnyök napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendenek, emiatt több vállalkozás termékkínálatában is megtalálhatók. Nagyon fontos, hogy a vevők ne adjanak le a magas elvárásokból, mindenképp megbízható helyről szerezzék be az árnyékolókat, ugyanis ellenkező esetben sok bosszúsággal kell számolniuk.

(tovább…)

Felső tokos gurtni csere: szakemberrel gyorsabb, eredményesebb

gurtni csere, redőny javítás

Felső tokos gurtni cserére lenne szükség? Ne vállalja egyedül a feladatot, mert így kockázatos, bízza szakemberekre, és nincs kényelmetlenség!

A gurtnikkal kapcsolatos problémák igen gyakori meghibásodásnak számítanak a redőnyöknél. Egyesek úgy gondolják, hogy a gurtni cserét könnyedén meg tudják oldani, akár a szakember segítsége nélkül is, azonban ez több szempontból sem túl jó döntés. Például a felső tokos gurtni csere számos kockázatot rejthet magában, és ezzel csakis a felhasználó kerülhet hátrányba.

(tovább…)

Redőny alkatrész pótlás: mindenre van megoldás

redőny alkatrész pótlás

Redőny alkatrész pótlásra is van lehetőség csapatunknak köszönhetően. Bármilyen problémát megoldunk, bízza magát profikra, keressen minket bátran!

Bizonyos redőny meghibásodásokat az alkatrészeik állapota vagy hiánya idézhet elő. Ilyenkor sokan úgy gondolják, hogy kizárólag az árnyékoló teljes cseréjével lehet orvosolni a kialakult helyzetet, ez pedig igen hosszadalmas és költséges munkálatokat követelhet meg. Különösen azon személyek esnek kétségbe ilyenkor, akiknek régebbi típusú redőnyük van.

(tovább…)
Redőny Javítás | +36-30/324-62-08 | 1156 Budapest Nyírpalota út. 78. 9. em. 39.
redony.lap.hu | arnyekolastechnika.lap.hu | aluminium-redony.lap.hu
Telefon:06-30/324-6208
E-mail:turcsanyiredony@gmail.com
Elérhetõségek