+36-30/324-62-08

Redőny Javító Blog

Minden, amit laikusként a redőny javításról tudni érdemes...

A kánikula szezon előtt aktuális a redőny javítása

Műanyag redőny javítás

A redőny javítása nem várhat, itt a nyár és forrósodik az időjárás. Az árnyékolókra a meleg évszakban ugyanolyan nagy szükség van, mint télen.

Az árnyékolók külső típusainak legelterjedtebb változata a redőny, amit a nyílászárók elé szerelnek fel. A lehúzott vagy félig lehúzott állapotú árnyékolók védelmet nyújtanak. Elsősorban a természetes fények és a mesterséges utcai világítás bejutásának szabályozását lehet ezekkel a kiegészítőkkel megvalósítani. Másodsorban a külső és a benti hőmérséklet közti egyensúlyt és a zavaró hangok, tekintetek kizárását is nagyszerűen el tudja látni ez a hasznos árnyékoló.

Nem véletlen, hogy a legtöbb épület ablakain redőnyök találhatóak. Ennek az árnyékolónak több ezer évre visszanyúló története van. Az ókorban már használták a redőnyök elődjét, azóta pedig a technológiai fejlődés hatott rá és elnyerte mostani formáját. Műanyag, fa vagy alumínium kézi vagy motoros is lehet egy mai redőny.

(tovább…)

Gurtni csere, ami elkerülhetetlen művelet

gurtni csere, redőny javítás

A gurtni a redőnyök legérzékenyebb pontja, cseréje adott időközönként elkerülhetetlen. Tudjon meg többet a témáról, és keressen minket a javításért!

Gurtni csere, az elkerülhetetlen meghibásodás

A redőny javítás során sokféle hibajelenséggel találkozhatnak a szakemberek, amelyek közül a leggyakoribbnak számít a gurtni meghibásodás vagy szakadás. Legyen szó belső, vagy felső tokos típusról, sajnos egy idő után számítani lehet arra, hogy a gurtni anyaga megadja magát.

(tovább…)

Motoros redőny javítása: bízza ránk a feladatot!

Motoros redőny javítás

A motoros redőnyök javítása a legtöbb esetben szakember közreműködését igényli, hiszen csak így képes a megszokott biztonságot és kényelmet nyújtani.

A motoros redőnyök modern otthonaink fontos elemeivé váltak, hiszen nem csak kényelmet és magánszférát biztosítanak, hanem hatékony védelmet is nyújtanak. Azonban, mint minden más eszköz, a motoros redőnyök is ki vannak téve a különböző problémáknak és hibáknak. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a motoros redőny javításának fontosságát és a cégünk által nyújtott szolgáltatásokat.

(tovább…)

Korrekt redőny javítás árak: a minőségi munka könnyen elérhető

Redőny javítás árak

A korrekt, megfizethető redőny javítás árak itt elérhetők! Ügyfeleinknek a maximumot nyújtjuk, minden problémára tudjuk a megoldást, a minőség garantált.

A helytelen használat, szakszerűtlen telepítés is okozhat problémákat

A redőnyök manapság nélkülözhetetlen részeik a kényelmes, élhető ingatlanoknak, azonban egyes helyeken inkább több bosszúságot, bajt okoznak. Sokan nem is gyanakodnak arra, hogy a rendellenességeket a nem megfelelő telepítés okozhatja, pedig az esetek nagy részében bizony erről a problémáról van szó. Egyesek érthető, hogy nem igazán szeretnék ezt belátni, hiszen tudják, hogy ez esetben plusz kiadással kell számolni, ami manapság megterhelő lehet. Minden területen növekedtek az árak, így nem csoda, ha esetleg a redőny javításán spórolnának.

(tovább…)

Műanyag redőny javítás: segítünk, ha nincs más lehetőség

Műanyag redőny javítás

A műanyag redőny javítás nem olyan dolog, amit teljesen ki lehet zárni egy árnyékoló életéből. Figyeljen oda redőnyére és kímélje meg a túl sok javítástól!

A műanyag redőnyök azok az árnyékolók, amiket nem kell nagyítóval keresni, mert a legtöbb nyílászárón megtalálhatóak. A minőség kéz a kézben jár a megfizethető árral, ha egy új redőnyről van szó, amit a vásárlói igényeket kiszolgáló anyagból gyártottak. A műanyagból készült redőnyök megvásárlása jelenti a legkisebb anyagi ráfordítást. Ugyanez igaz a javíttatásukra is.

(tovább…)
Redőny Javítás | +36-30/324-62-08 | 1156 Budapest Nyírpalota út. 78. 9. em. 39.
redony.lap.hu | arnyekolastechnika.lap.hu | aluminium-redony.lap.hu
Telefon:06-30/324-6208
E-mail:turcsanyiredony@gmail.com
Elérhetõségek