+36-30/324-62-08

Redőny Javító Blog

Minden, amit laikusként a redőny javításról tudni érdemes...

Redőny javítás helyett körültekintő karbantartás, használat

Műanyag redőny javítás

Műanyag redőny javításra lenne szüksége, vagy tanácsot kérne a helyes használat, karbantartást illetően? Bátran keressen minket, állunk rendelkezésre!

Minőségi műanyag redőnnyel kevesebb lehet a gond

A műanyag redőnyök napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendenek, emiatt több vállalkozás termékkínálatában is megtalálhatók. Nagyon fontos, hogy a vevők ne adjanak le a magas elvárásokból, mindenképp megbízható helyről szerezzék be az árnyékolókat, ugyanis ellenkező esetben sok bosszúsággal kell számolniuk.

(tovább…)

Felső tokos gurtni csere: szakemberrel gyorsabb, eredményesebb

gurtni csere, redőny javítás

Felső tokos gurtni cserére lenne szükség? Ne vállalja egyedül a feladatot, mert így kockázatos, bízza szakemberekre, és nincs kényelmetlenség!

A gurtnikkal kapcsolatos problémák igen gyakori meghibásodásnak számítanak a redőnyöknél. Egyesek úgy gondolják, hogy a gurtni cserét könnyedén meg tudják oldani, akár a szakember segítsége nélkül is, azonban ez több szempontból sem túl jó döntés. Például a felső tokos gurtni csere számos kockázatot rejthet magában, és ezzel csakis a felhasználó kerülhet hátrányba.

(tovább…)

Redőny alkatrész pótlás: mindenre van megoldás

redőny alkatrész pótlás

Redőny alkatrész pótlásra is van lehetőség csapatunknak köszönhetően. Bármilyen problémát megoldunk, bízza magát profikra, keressen minket bátran!

Bizonyos redőny meghibásodásokat az alkatrészeik állapota vagy hiánya idézhet elő. Ilyenkor sokan úgy gondolják, hogy kizárólag az árnyékoló teljes cseréjével lehet orvosolni a kialakult helyzetet, ez pedig igen hosszadalmas és költséges munkálatokat követelhet meg. Különösen azon személyek esnek kétségbe ilyenkor, akiknek régebbi típusú redőnyük van.

(tovább…)

Redőny zsinór csere Budapesten szakemberrel, gördülékenyen

redőny zsinór csere Budapest

Redőny zsinór cserére lenne szükség? Bízza szakemberre a feladatot, így nem érhetik kényelmetlen helyzetek, hívjon bennünket még ma!

A redőny zsinór meghibásodás igen tipikus hiba az árnyékolókkal kapcsolatban. Egyesek úgy gondolják, hogy egyszerűen lehet orvosolni a problémát, hiszen csak ki kell cserélni a zsinórt, más teendő nincs a javítás során. Az igazság az, hogy tapasztalatlan kéz számára nem igazán lehet egyszerű folyamat, nagyon könnyen lehet hibázni, ezzel szemben egy profi szerelőnek, aki nap, mint nap foglalkozik hasonló hibák elhárításával is, valóban gördülékeny a folyamat.

(tovább…)

Mit tehet Ön a redőny élettartamának meghosszabbításáért?

Egy kis odafigyeléssel Ön is gondoskodhat a redőnyök magas élettartamáról. Ha elkésett, bátran keressen minket a redőny szerelésért a fővárosban!

A redőnyök igen fontos szerepet töltenek be az ingatlanok komfortérzetének növelésében. Nap, mint nap használatban vannak, ez pedig egy idő után meg is látszik rajtuk. Sokan szeretnék, ha az árnyékolókkal kapcsolatban emiatt nem merülnének fel problémák. A jó hír az, hogy a felhasználók is tudnak lépéseket tenni annak érdekében, hogy a redőnyök élettartamát megnöveljék.

Ahhoz, hogy az árnyékolók magas élettartammal rendelkezzenek, és lehetőleg minél kevesebb gond merüljön fel velük kapcsolatban, nagyon fontos, hogy az emberek körültekintőek legyenek a használat során. Ez azt jelenti, hogy például erős szélben ne csak félig, teljesen legyen leengedve az árnyékoló, így a külső tényezők véletlenül sem tehetnek kárt a szerkezetben. 

(tovább…)
Redőny Javítás | +36-30/324-62-08 | 1156 Budapest Nyírpalota út. 78. 9. em. 39.
redony.lap.hu | arnyekolastechnika.lap.hu | aluminium-redony.lap.hu
Telefon:06-30/324-6208
E-mail:turcsanyiredony@gmail.com
Elérhetõségek