+36-30/324-62-08

Redőny Javító Blog

Minden, amit laikusként a redőny javításról tudni érdemes...

Motoros redőny javítás profi szakemberekkel!

Motoros redőny javítás, profikkal, kedvező feltételekkel. Az összetett hibákat bízza szakértőkre, így garantált a gyors és hatékony helyreállítás!

Egyesek megpróbálkoznak a motoros redőny javítással úgy, hogy nincs kellő rálátásuk a területre, csakis a műszaki érzékük az, ami bátorítást ad nekik a helyreállításhoz. Ez esetben kevés a műszaki érzék, hiszen a sikeres javításhoz tudni kell pontosan a motoros redőnyök működési mechanikáját, alkatrészeit. Mindezek birtokában könnyebb felismerni a probléma forrását, így véletlenül sem fordulhat elő, hogy a motoros redőny javításnál az ember valamit eltéveszt.

(tovább…)

SOS redőny javítás: gyors segítség, kedvező áron!

SOS redőny javítás

SOS redőny javítás, gyors segítség, kedvező feltételekkel. Felejtse el a nagy kiadásokat, csapatunk sokkal kiszámíthatóbb díjakért cserébe segít!

Sajnos nem ritka, hogy a redőnyök a legváratlanabb pillanatokban mennek tönkre. Előfordul, hogy ez pont akkor történik meg, amikor a legnagyobb szükség lenne rájuk, például a téli időszakban, amikor a korai sötétedés miatt nélkülözhetetlenek. Ilyenkor érthető, hogy az emberek minél hamarabb szeretnék megtalálni a megfelelő személyeket a javításhoz. Amennyiben Ön is keresi még a profi szakembereket a helyreállításhoz, ne kutasson tovább, mert a redőny javításban SOS segítséget nyújtunk!

(tovább…)

Redőnygurtni csere vérbeli profival!

Redőnygurtni csere

Redőnygurtni csere szakszerűen, precízen és gyorsan! Nem számít, hogy mi okozta a problémát és milyen típusú redőnye van, rám számíthat!

A redőny a klasszikus, jól bevált árnyékoló, ami ma már számtalan változatban kapható, melynek köszönhetően minden igényre van megoldás. Többféle alapanyag és konstrukció áll rendelkezésre, de még a működtetést illetően is van választási lehetőség. A hagyományos megoldás a kézi működtetésű redőny, melynek esetében gurtni segítségével lehet le- és fel mozgatni a lamellákat, ez a legelterjedtebb típus.

Bár az újabb redőnyök egyértelműen strapabíróbb szerkezetek, mint elődjeik voltak, előbb-utóbb ezeknél is jelentkezhet probléma. Az egyik leggyakrabban előforduló munka, amit egy szakember elvégez, az a redőnygurtni csere, ugyanis akkor, ha a gurtni elszakad, az alkatrész a legtöbb esetben menthetetlen. A szakadás oka általában az, hogy egyszerűen elöregedik az alkatrész, de gyakran előfordul az is, hogy helytelenül lett felszerelve a redőny.

(tovább…)

Motoros redőnyök javítása Újpesten! Az árnyékolás nem várhat!

The automatic gray shutter window is closed and stone white wall

Motoros redőnyök javítása Újpesten lakó ügyfeleknek! Az elromlott árnyékoló használhatatlanná vált, de nem szeretné sokáig nélkülözni? A kollégáink késlekedés nélkül megérkeznek a helyszínre és megmentik az elromlott redőnyt!

A modern redőnyök motoros meghajtással készülnek, ami egyszerűbb kezelést tesz lehetővé, de közben azzal is jár, hogy több hibalehetőség adódik az árnyékolóban. A motoros redőnyök motorja elromolhat, de gond lehet a távirányítóval vagy a kapcsolóval is. Egy jó szakember gyorsan felméri a külső árnyékoló állapotát és meg tudja jelölni, hogy hol a hiba. Ha ilyen szakemberre van szüksége Újpesten,  motoros redőnye javításához, akkor a legjobb helyen van! A fővárosi kerületekben, városrészekben is végzünk redőnyjavítást, ennek köszönhetően a 4. kerület lakosai is számíthatnak arra, hogy időben elkészül a redőnyjavítás.

(tovább…)

Redőny gurtni csere és újra működik az árnyékoló

part of a modern plattenbau

redőny gurtni csere a redőny javítás olyan lépése, amivel minden redőny tulajdonos szembe találja magát legalább egyszer. A gurtni nem más, mint az a vastagabb anyagból készült heveder, amivel fel lehet húzni a redőny palástot, illetve le lehet engedni. A modern árnyékolókat úgy tervezik és készítik el, hogy azok évekig megbízhatóan működjenek. Ez azt jelenti, hogy az előírásokhoz  igazodó használat mellett évekig tudnak anélkül működni, hogy tönkremennének. Azonban megesik, hogy mégis történik egy-két, apróbb meghibásodás vagy sérülés, de ezeket már ki lehet javítani, méghozzá nem is drágán. Ilyen javítás lehet például a redőny gurtni csere is.

(tovább…)
Redőny Javítás | +36-30/324-62-08 | 1156 Budapest Nyírpalota út. 78. 9. em. 39.
redony.lap.hu | arnyekolastechnika.lap.hu | aluminium-redony.lap.hu
Telefon:06-30/324-6208
E-mail:turcsanyiredony@gmail.com
Elérhetõségek