Leszakadt redőny javításban is számíthatnak ránk az ügyfelek. A probléma elkerülhetetlen, de profi szakemberekkel hamar megoldható!

A leszakadt redőny rengeteg bosszúságot képes okozni. Egyesek úgy gondolják, hogy a problémát a nem megfelelő, nem eléggé eléggé körültekintő használat idézte elő, ezért magukat okolják a hiba kialakulásáért. Az igazság az, hogy sajnos bizonyos idő után nem lehet megakadályozni az árnyékoló leszakadását, ugyanis a gurtninak véges az élettartama!

A mozgatást biztosító zsinór óriási terhelésnek van kitéve az árnyékoló fel és leengedése során, így bármennyire masszív és strapabíró anyagból készül, nem lehet örökre tervezni vele, ezzel sokan pedig nem igazán számolnak. A gurtni kopó alkatrésznek számít, ami rendeltetésszerű alkalmazás mellett is maximum tíz évig képes kiszolgálni az embereket. Az évek során rengeteg szennyeződés kerül a zsinórra, ráadásul az veszít a rugalmasságából is. Az anyag foszlik, rojtosodik, egyre inkább elhasználódott, meggyötört lesz. Az emberek esetleg annyit tehetnek a kellemetlen meglepetések elkerüléséhez, hogy, ha már kellően elhasználódott a zsinór, nem érdemes kivárni az utolsó pillanatot, célszerű mihamarabb felkeresni a szakembereket a gurtni cseréhez.

Amennyiben Önnek nem sikerült időben foglalkozni a szakember felkeresésével, és bekövetkezett a baj, ne essen kétségbe, mert ránk számíthat a leszakadt redőny javításában is. Mivel tudjuk, hogy gyakori problémáról van szó, fel vagyunk kellően készülve ezen hiba elhárítására is. A leszakadt redőny javítását körültekintően végezzük, a legszigorúbb szakmai követelmények figyelembevételével.

A leszakadt redőny javításán kívül más meghibásodással kapcsolatban is kereshet minket. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A munkálatokat rövid határidővel vállaljuk, rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha kérdezni szeretne a szolgáltatásról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.