part of a modern plattenbau

redőny gurtni csere a redőny javítás olyan lépése, amivel minden redőny tulajdonos szembe találja magát legalább egyszer. A gurtni nem más, mint az a vastagabb anyagból készült heveder, amivel fel lehet húzni a redőny palástot, illetve le lehet engedni. A modern árnyékolókat úgy tervezik és készítik el, hogy azok évekig megbízhatóan működjenek. Ez azt jelenti, hogy az előírásokhoz  igazodó használat mellett évekig tudnak anélkül működni, hogy tönkremennének. Azonban megesik, hogy mégis történik egy-két, apróbb meghibásodás vagy sérülés, de ezeket már ki lehet javítani, méghozzá nem is drágán. Ilyen javítás lehet például a redőny gurtni csere is.

A redőny gurtni cseréhez nem kell semmi más, csak egy új redőny gurtni. Tulajdonképpen a külső árnyékolónak ez az alkatrésze csak egyféleképpen tud meghibásodni, úgy, hogy elszakad. A gurtni a redőny zsinór, ami erős és vastag ugyan, de évek, évtizedek rendszeres használata közben fokozatosan elkophat, majd elszakadhat. Ilyenkor már van ok arra, hogy hívjunk egy redőnyjavítással foglalkozó szakembert, aki, ha elég felkészült, akkor már a helyszínen elő tud venni egy új redőny zsinórt a táskájából és azonnal el tudja végezni a szükséges redőny gurtni cserét.

A zsinór megadta magát és elszakadt? Már nem sok hiányzik hozzá, hogy végleg tönkremenjen és Ön nem szeretné megvárni, hogy leszakadjon az egész redőny vagy pedig beragadjon? Nincs oka tovább várni, intézze el idejében a javíttatást, hogy minél gyorsabban vissza tudjon térni az árnyékolója használatához!

A redőnyjavítással foglalkozó cégünkre és a tapasztalt csapatunkra rábízhatja az árnyékolója javítását, akár redőny gurtni cseréről van szó, akár egyéb javítási munkákról. Forduljon bizalommal hozzánk és mi reális árakon, gyors kiszállással megcsináljuk a szükséges redőny gurtni cserét!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését tevékenységünk és meggyőztük Önt arról, hogy jó döntés minket hívni a külső árnyékolóhoz, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapin szereplő elérhetőségeink egyikén!