redőny gurtni csere nélkül a sérült árnyékoló használhatatlan marad. Kérje profi szakember segítségét, ha gondja támad a redőnnyel! 

A redőny gurtni a hagyományos árnyékolók egyik kulcs eleme. A hagyományos redőnyök fontos alkatrészéről van szó, ami nélkül konkrétan használhatatlan az árnyékoló. A redőny gurtni csere a végső esetben végrehajtott javítás, ami a régi, meghibásodott alkatrész lecserélését jelenti. A redőny gurtni egyszerű alkatrész, aminek a működése sem bonyolult és ugyanígy könnyen meg is tud hibásodni, elszakadni.

A gyakori problémák közé tartozik a gurtni elakadása, ami megakadályozza a redőny mozgatását. Ha semmiképpen sem lehet a redőny gurtninak még egy esélyt adni, akkor nem marad más hatra, csakis a redőny gurtni csere. Ezt a műveletet egy gyakorlott redőny szerelő pillanatok alatt és gond nélkül el is tudja végezni. Nem kell megijednie az árnyékoló tulajdonosának, mert a redőny gurtni csere ára nem kerül csillagászati összegbe. A redőny gurtni csere ára a javítást jelenti, ami tartalmazza a kiszállási díjat, a szolgáltatás díját, valamint az új alkatrész árát is. A szerelőink felkészülten érkeznek a helyszínre és a redőny gurtni cseréhez, illetve egyéb, alkatrész cseréhez is rendelkeznek az adott árnyékolóhoz illő kiegészítővel. Egy gurtni esetében kettő, alapvető típusról beszélhetünk. A mini és a maxi gurtni jöhet szóba, ha cserélni kell ezt a kiegészítőt. Az előbbi kiegészítő a külső tokos redőnyhöz tartozik, a maxi gurtni pedig a belső tokos redőnyök kiegészítője. A gurtnik mérete és színe is eltérő lehet, az alapanyaguk általában szőtt poliészter.

A profi és hatékony redőny javítás minden feladatában rendelkezünk jelentős tapasztalattal. Forduljon bizalommal a csapatunkhoz, ha nem tud mit kezdeni a redőny hibájával és mi megcsináljuk a szükséges javítást az árnyékolón! A redőny javítás minden tudnivalójáról adunk részletes tájékoztatást üzenetben vagy telefonon! Ne halogassa, javíttassa és használja az árnyékolóit kifogástalan állapotban!