redonyjavito.hu1-2.19oktNincs olyan ember, aki szándékosan a lehető legtöbbet szeretné kifizetni valamiért; a legtöbben mérlegelünk, és a legjobb ár-érték arányú termékeket, illetve szolgáltatásokat keressük. A redőnyök, illetve a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások sem kivételek ez alól, hiszen egy gurtnicsere csak gurtnicsere, és nem érdemes miatta vagyonokat letenni az asztalra. Ha utánanézünk a redőnyszerelés áraknak, akkor látható, hogy számos cég aranyárban méri a szolgáltatásait, míg mások jóval olcsóbban nyújtanak segítséget egy leszakadt, vagy megszorult redőny esetében. Nehéz úgy választani, hogy ekkora a szórás, hiszen a túl alacsony redőnyszerelés árakból arra is lehet következtetni, hogy a minőség alacsony, de lehet úgy is, hogy a drágább cégek egyszerűen túlárazzák magukat.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy nem érdemes csak és kizárólag a redőnyjavítás árak alapján dönteni. Minden esetben kérjünk pontos árajánlatot, ami mindent tartalmaz a kiszállási díjtól a szerelésen át a beépítendő alkatrész költségéig. Lényeges még, hogy az adott cég vállal-e garanciát a munkájára, és ha igen, akkor mennyit, ha ugyanis nem vállalnak, akkor maguk sem bíznak a minőségben, vagy annyi panaszos ügyük volt már, hogy inkább megszüntették a lehetőséget. Nyilvánvaló, hogy egy leszakadt, vagy beszorult redőny bosszúságot jelent, ami, ha sokáig fennáll, komoly nyomást helyezhet a lakásban élőkre, ezért a kiszállás időpontja is lényeges: minél hamarabb, annál jobb.

Amennyiben bennünket választ, nem kell tartania sem a magas redőnyszerelés áraktól, sem a hanyag munkától. Áraink fixek, a kiszállási díjat pedig tartalmazzák, így emiatt sem kell aggódnia. A javításokat „érkezési” sorrendben végezzük, azaz amikor felhív bennünket, akkor a következő szabad időpontot kapja meg, viszont azt pontosan be is tartjuk, vagyis a megbeszélt időben megjelenünk, és a lehető leggyorsabban elvégezzük a munkát. Válasszon Ön is bennünket!

Amennyiben elromlott a redőny az otthonában, forduljon hozzánk bizalommal; redőnyjavítás árainkban nem fog csalódni! Ha kérdése lenne, akkor is vegye fel velünk a kapcsolatot; szívesen válaszolunk!