Kapcsolatfelvétel

A redőny kiválasztásától az alumínium redőny szerelésig

Alumínium redőny szerelést vállalunk, de javítást is bízhat ránk. Ha alumíniumot választ, az utóbbi szolgáltatásra nem lesz gyakran szükség, ezt garantáljuk.

Mi a feladata egy redőnynek?

Jól tudjuk, hogy az árnyékolók ablakokra, erkély ajtókra is pótolhatatlan kiegészítők. Egy ablak csupasz, védtelen és jellegtelen is valamilyen fajta árnyékoló nélkül. Ez lehet belső vagy külső árnyékoló is. Az ablak külső oldalára kerülő modellek általában a komolyabb teljesítményt képviselik, nemcsak a dekoráció vagy a hangulatkeltés a feladtuk, ennél jóval többre képesek.

Egy redőnynek a fényszabályozás nem az elsődleges funkciója, mert sokkal inkább a sötétítés az erőssége. Amellett, hogy lehúzva ideális környezetet teremt az éjszakai pihenésre, az időjárással szemben is komoly ellenállást képes produkálni. Vegyük sorra, hogy mi mindennek van kitéve egy ablak, ha az évszakok egész éves váltakozásáról van szó! A nyári hónapokban a forróságot jelentő napsugarak bombázzák az ablaküveget és melegítik fel a szobákat. A csapadék évszaktól függően több formában is ostromolja az ablakot, viharos időben ez még erős széllel is kiegészül. A tél fagyos hideggel, jéggel támad, kiűzve a drágán megteremtett meleg levegőt a szobákból.

A redőny mindezektől a hatásoktól képes megóvni az ablakot, leengedett állapotban sokkal komfortosabb ingatlant tud fenntartani. Hőszigetel, tompítja a zajokat, nem engedi magasra szökni az energiaszámlákat, nyugalmat, kellemes hőmérsékletet teremt.

Miben más az alumínium változat?

A redőny műanyagból készült változatait a legtöbb ablakkal párosítják, mert olcsón hozzá lehet jutni, kevés törődést igényelnek és mindemellett még jól is teljesítenek. Léteznek azonban alumíniumból gyártott árnyékolók is, ezek már felsőbb kategóriába sorolhatóak.

Az alumínium elemekből készült redőny léceinek rései purhab kitöltést kapnak, a lécek végén arriter található, a vezetősíneken kefék vannak. A redőnylécek nem csúsznak el mozgatás közben, leengedéskor és felhúzáskor a redőny csendes. Utólag is motorizálható, számos színben rendelhető, esztétikus és hosszú élettartammal rendelkező árnyékoló. Nagyobb nyílászárókhoz is illik, könnyen szerelhető és kevés javítást igényel, hiszen nehezebben sérül vagy rongálódik meg.

Milyen alumínium redőnyök vannak?

A jó hír az, hogy alumínium alapanyagból készített redőny esetében nincs megkötés. Mit jelent ez? A megszokott redőny típusok, amiket eddig fából vagy műanyagból gyártottak, ugyanolyan formában előállíthatóak ebből, az erősebb anyagból is, csak tartósabb kivitelben. Ennek megfelelően belső tokos, külső tokos és vakolható tokos modellek is elérhetőek, de ezeken belül is vannak további lehetőségek. Összesen hatféle típusban gyártható alumínium redőny, az alapvető típusok változatai alapján, négy külső tokkal, két palásttal.

A redőnyök kérhetőek sima változatban, de a sokoldalúbb modellekhez már mozgatható szúnyogháló is tartozik. A kézzel húzós redőny is megbízható, de a modern otthonokba jobban illik  a motorizált árnyékoló. A programozható, távolról is vezérelhető redőnyök a lakók távollétében is védik az ingatlant. A motoros redőny szerelése szintén a tevékenységi körünk része, nem okoz gondot az árnyékoló precíz telepítése és beállítása.

A szakmai szempontból tapasztalt és képzett kollégáink nem jönnek zavarba a legújabb típusú, modern funkciókat kapott árnyékolóktól sem. Ne spóroljon a költségeken, szereltesse árnyékolóit hozzáértő redőnyösökkel, ahelyett, hogy saját kezűleg látna neki! Vegye igénybe a szolgáltatásainkat, hívjon minket redőnyeihez minél előbb!

Kapcsolatfelvétel

Alumínium redőny javítása

Alumínium redőny javításAz alumínium redőny egyre népszerűbb, és sokan választják a műanyag helyett, hiszen számos előnnyel rendelkezik. Természetesen ez is meg tud hibásodni, amikor szakszerű és gyors segítségre van szükség. Ha Önnél is jelentkezett valamilyen probléma, forduljon hozzám bizalommal az alumínium redőny javításáért!

Az alumínium redőny javítása esetében alkatrész csere, gurtni csere, redőny automata csere és redőnymotor javítása jöhet szóba. Amennyiben valamilyen hiba jelentkezik, a lehető leghamarabb érdemes megjavíttatni, hiszen akadályozza a kényelmes mindennapok folytatását, épp ezért nekem is a mielőbbi kiszállás a legfontosabb. A helyszínre érkezve felmérem a redőny állapotát, megállapítom a hibáját, árajánlatot adok, majd elhárítom a problémát, így Ön tovább használhatja a redőnyét fennakadások nélkül.

Budapest egész területén vállalom az alumínium redőnyök javítását. Ha szüksége lenne szolgáltatásaimra, akkor kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén!

Alumínium redőny javításért is fordulhat hozzánk! 

Alumínium redőny javításAhogy más árnyékoló típusoknál, úgy az alumínium redőnyöknél is előfordulhatnak problémák, például meghibásodik egy alkatrész vagy a redőnymotor. Ilyen esetben a legfontosabb, hogy az emberek minél hamarabb szakemberhez forduljanak, ugyanis ezek a hibák maguktól nem szűnnek meg, sőt, további problémákat eredményezhetnek a szerkezetben. Ha Ön még nem talált profi szerelőt az alumínium redőny javításához, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Az alumínium redőny javítással kapcsolatban mindent megteszünk annak érdekében,hogy minél előbb segítséget nyújtsunk a bennünket felkereső ügyfeleknek. A gyors hibafelismerés és helyreállítás megmenti az árnyékolót, ennek köszönhetően elkerülhető, hogy le kelljen cserélni a teljes szerkezetet. A szerelés után ismét gondtalanul használhatja árnyékolóját.

Ne kössön tovább kompromisszumot rosszul működő árnyékolójával, válassza inkább az alumínium redőny javítást! Megbízható, kedvező árú szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek. Amennyiben ránk bízná a szerelést, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!