Twitter
Tweets by HuRedonyjavito
+36-30/324-62-08

Redőny Javító Blog

Minden, amit laikusként a redőny javításról tudni érdemes...

Redőny javítás Budapesten alkatrészcserével is!

budapesti redőny javításraA budapesti redőnyök semmiben sem különböznek a debreceni vagy a kaposvári árnyékolóktól. Akárhol, akármilyen ablakon van egy redőny, ott nagy valószínűséggel rendszeresen felhúzzák és leengedik ezt a kültéri árnyékolót. Sok helyen szeretik a saját igényeik szerint szabályozni azt, hogy mennyire van sötét vagy világos a szobákban. Egy függöny manapság inkább dekoratív lakberendezési kiegészítő, de sok mindenben nem tud úgy teljesíteni, mint egy redőny. (tovább…)

Redőny szerelés Budapesten? Ügyelünk a részletekre!

a builder mounting vertical blindsRedőny gondja akadt? Egy redőnyről sokan hajlamosak azt gondolni, hogy egyszerű vele bánni. Csak kicsit meg kell rángatni, itt-ott helyre tenni és máris újra a régi lesz. Ez sajnos gyakran másképp történik és a redőny tulajdonosa végül szembesül azzal, hogy nincs más választása, mint szerelőt hívni. (tovább…)

Redőnyös azoknak, akik hosszú távon ugyanazt a színvonalat keresik!

redőnyösAkad, nehezen mozdul, végleg megadta magát? A redőnyök az árnyékolók hagyományos képviselői, amiknek szüksége van néha hozzáértő segítségre. A redőnyös az a szakember, akinél egy ilyen kültéri árnyékoló a legjobb kezekben van. (tovább…)

Redőny javítás XVII. kerületi ügyfeleknek, akik a megbízható szakembert szeretnék hívni!

redőny javítás XVII. kerületA redőnyök a bonyolultabb működésű és a több alkatrészből álló árnyékolók közé tartoznak. A függönyök vagy rolók jóval egyszerűbbek és könnyebbek is, de a redőnyt nem lehet csak úgy leemelni és megszerelni házilag. Bármikor, amikor gond adódik a redőnnyel, ragaszkodni kell ahhoz, hogy szakember lássa és javítsa meg az árnyékolót. Több hiba is felléphet egy redőny működése során, eltörhet, beragadhat, elszakadhat a zsinór vagy leszakadhat a redőny. (tovább…)

Redőny javítás XVI. kerületi árnyékolókhoz is! Profi segítség rövid időn belül!

redőny javítás XVI. kerületiAz árnyékolók alapvető kiegészítői a nyílászáróknak, a házaknak és a lakásoknak. Gondolja el, hogy milyen lenne az élet, ha egyáltalán nem tudna árnyékolókat használni! A redőnyöknek is megvan a funkciója, ami miatt szinte minden ablakon ott vannak és napi rendszerességgel használják őket. (tovább…)

Redőny Javítás | +36-30/324-62-08 | 1156 Budapest Nyírpalota út. 78. 9. em. 39.
redony.lap.hu | arnyekolastechnika.lap.hu | aluminium-redony.lap.hu
Telefon:06-30/324-6208
E-mail:turcsanyiredony@gmail.com
Elérhetõségek

Facebook

YouTube