Twitter
Tweets by HuRedonyjavito
Blogger
+36-30/324-62-08

Redőny Javító Blog

Minden, amit laikusként a redőny javításról tudni érdemes...

A redőnyszerelés Budapesten akadozó redőnyhöz is elérhető!

redőnyszerelésÁrnyékolóink elengedhetetlenek a komfortos mindennapok megőrzéséhez, szerepük van a fény és a hőmérséklet szabályozásában, hozzájárulnak a nyugodt és kényelmes otthon kialakításához. Ám elég egy aprócska hiba, és ennek az egyensúlynak vége szakad, már csak egy szakszerű redőnyszerelés segíthet. A redőnyszereléssel foglalkozó szakemberek mindegyike hasonló meghibásodásokkal találkozik, vannak olyan tipikus hibák, amikről ki lehet jelenteni, hogy a redőnyökre jellemzőek. Az egyik ezek közül az akadozó működés. Egy akadozó redőny bizony nagyon meg tudja keseríteni a tulajdonos életét, és próbára teszi a türelmét is. A profi redőnyszerelés azonban rövid időn belül megoldja a problémát, és minden vissza tud zökkenni a megszokott kerékvágásba. (tovább…)

A redőnyös Önnek is segít!

redőnyösEgy háztartásban semmi sem örökéletű, eljön az idő, amikor valami elromlik, felmondja a szolgálatot és cserélni is kell. Például bármikor elkezdhet csöpögni a csap, lepattogzik a csempe vagy az árnyékolók makacsolják meg magukat és nem mozdulnak a helyükről. Az ilyen és ehhez hasonló kellemetlenségeket senki nem tudja elkerülni, legfeljebb elodázni, de ez természetes dolog, a használatból fakad. Ha egy használati tárgy vagy berendezés még nem érett meg a kidobásra, a megfelelő szakember közreműködésével tehetünk azért, hogy annak élettartamát minél tovább megőrizzük, illetve ameddig csak lehet, kitoljuk. Szükség van tehát olyan szakemberre, akit bármikor riaszthatunk, ha elromlik valami és rábízhatjuk a javítást, legyen az vízvezetékszerelő vagy éppen egy redőnyös. (tovább…)

Egy redőnyös Budapesten, akire mindig számíthat!

redonyjavito_hu3-4_20200127Az árnyékolás minden otthonban nélkülözhetetlen teendő, amit kültéri és beltéri árnyékolók egész sorával tudunk megtenni. A hatalmas és változatos kínálat ellenére a redőnyök azok, amik klasszikusnak számítanak, ha árnyékoló használatáról van szó. A modern redőnyök könnyen kezelhetőek, dekoratívak, strapabíróak. A redőnyei nélkül egy otthon lakóinak komfortérzete óriásit zuhanhat. Ez megnyilvánul a hőszigetelésben, a hangszigetelésben, a betörésvédelemben, a rovarvédelemben, abban, hogy mennyi fény jusson be a szobákba, illetve a belátást is szabályozza, amikor odakint sötét van, bent pedig felgyulladnak a lámpák. (tovább…)

Döntsön a megfizethető redőnyszerelés munkadíj mellett!

redonyjavito_hu1-2_20200127A redőny az egyik leggyakrabban előforduló kültéri árnyékoló. Működtetése szinte csak egy mozdulat, és már gördülnek is a lamellák, a szobát fényár borítja be vagy éppen ellenkezőleg, jótékony sötétség burkolja be. Azonban csak egy óvatlan mozdulat, és a redőny már nem mozdul sehová, beakad, leszakad vagy éppen nagyon nehéz rábírni, hogy azt csinálja, amit várunk tőle. A redőnyök leggyakoribb hibái közé tartozik a lamellák beakadása, de sűrűn előfordul a gurtni elszakadása is vagy az, amikor nem lehet lehúzni vagy felhúzni. (tovább…)

Milyen az ideális redőnyös?

redonyjavito.hu_3-4.19decSzámos redőnyjavítással foglalkozó szakember szolgáltatásai közül válogathatnak az ügyfelek. Természetes, hogy a bajba jutottak mindenképp az ideális redőnyöst szeretnék megtalálni például a gurtnicseréhez vagy a leszakadt redőny helyreállításához. A kérdés már csak az, hogy miről lehet megismerni a színvonalas szolgáltatást nyújtó szakembereket? (tovább…)

Redőny Javítás | +36-30/324-62-08 | 1156 Budapest Nyírpalota út. 78. 9. em. 39.
redony.lap.hu | arnyekolastechnika.lap.hu | aluminium-redony.lap.hu
Telefon:06-30/324-6208
E-mail:turcsanyiredony@gmail.com
Elérhetõségek

Facebook

YouTube