elektromos redőny szereléselektromos redőny szerelés megrendelésével korszerűsíteni tudja az árnyékolót! Ma már jelentős különbségek tapasztalhatóak árnyékoló és árnyékoló között is. A korábban még teljesen jónak számító modellek mára elavultnak számítanak és előtérbe kerültek helyettük az elektromos, illetve motorral kiegészített típusok.

Akinek régi típusú redőnye van, annak sem kell rászánnia magát a magas költségekkel járó redőny cserére. Dönthet úgy is, hogy az elektromos redőny szerelést rendeli meg. Az elektromos redőny szerelésnek köszönhetően, Ön megtarthatja a régi, megszokott redőnyeit és nem kell újakat vennie helyettük. A még kiválóan teljesítő árnyékolók egy plusz redőny motort kapnak és sokoldalúbbak lesznek.

Az elektromos redőny szerelést követően az új redőnyökkel egyenértékű teljesítményű árnyékolókat használhat a jövőben. Forduljon hozzánk bizalommal abban az esetben is, ha nem redőny javításra van szüksége, hanem kiegészíttetni, korszerűsíttetni szeretné az árnyékolókat!

Az elektromos redőny szerelés nem bonyolult vagy költséges művelet, minimális időt vesz igénybe. A szakember a redőnyhöz kapcsolja a motort, amit ezután távkapcsolóval vagy a falra szerelt kapcsolóval lehet működtetni. A meglévő árnyékoló típusától függ, de szinte mindegyik modellhez lehet utólag redőny motort csatlakoztatni. A rádiós redőny motorok előnye, hogy azokat távirányítóval is lehet vezérelni.

A motoros redőnyök sokkal többet tudnak nyújtani  a hagyományos társaiknál, mert a kapcsolós vagy automatizált árnyékolók kezelése már jóval gyorsabb és egyszerűbb, sőt biztonságosabb is. A tulajdonos igényei alapján programozhatóak, fényérzékelővel, feltolásgátlóval rendelkeznek, szinte már teljesen maguktól működnek!

A szereléssel bízzon meg tapasztalt szakembert, aki színvonalas szolgáltatást tud nyújtani ezen a téren is! Lépjen kapcsolatba a csapatunkkal, ha úgy döntött, hogy motorral ellátott árnyékolókat szeretne használni! Az elektromos redőny szereléshez kérjen árajánlatot az egyik megadott elérhetőségünkön!